Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli’de aday belirleme süreci için dün Ankara’dan gelen heyet,  Heyet Başkanı Sibel Özdemir, CHP milletvekilleri Cengiz Gökçen, Ali Keven, Ayhan Barut ilk olarak CHP Denizli il binasında, İl Başkanı Mahir Akbaba ve İl yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler. Daha donra Sivil Toplum Kuruluşları (STK)’nı ziyaret ettiler.

Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba’nın eşlik ettiği heyet ilk olarak Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştüler.

Daha sonrasında ise Mali Müşavirler Odası Başkanı Himmet Yavaş İle bir araya geldiler.

Denizli Tabipler Odası Başkanı Meral Alten ve yönetimiyle buluşan heyet buradaki görüşmenin ardından Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

Denizli Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ile bir araya gelen heyet daha sonrasında ise Makine Mühendisleri Odası Başkanı Harun Kemal Öztürk İle bir araya geldiler.

Demokrasi Platformu’nun çağrısı ile toplanan çeşitli siyasi parti, odalar, dernekler, vakıflar ve demokratik kitle örgütü temsilcileri ile bir araya geldiler.

Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba’nın eşlik ettiği heyetin, gün boyunca yaptıkları tüm görüşmeler basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Heyet başkanı Sibel Özdemir, CHP milletvekilleri Cengiz Gökçen, Ali Keven, Ayhan Barut son olarak Bülent Ecevit Kültür Evini ziyaret etti. Bülent Ecevit Kültür Evi’nde CHP Denizli İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Özdarak, Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Erinç Ertürk ile bir araya geldiler. Fikir alışverişinde bulundular. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmeler neticesinde, henüz bir açıklama yapılmazken bugün aday adayları ile bir araya gelecekleri ve 6 Aralık’ta belediye başkanları adaylarını açıklayacakları gelen bilgiler arasında.

 

 

 

EDİTÖR: HATİCE BARDAKCIOĞLU

Editör: TE Bilişim