Antalya’da beyin kanaması geçiren ve 65 yaşında hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan için ilk tören uzun yıllar içinde yer aldığı, mücadele verdiği Cumhuriyet Halk Partisi İl Merkezi’ndegerçekleştirildi. Arslan’ın oğlu Mesut Arslan, burada yaptığı konuşmayla babasına duygusal bir veda gerçekleştirdi.

Antalya’da yaşamını yitiren CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan son yolculuğuna uğurlanıyor. 65 yaşında hayata veda eden Kazım Arslan için ilk tören uzun yıllar mücadele ettiği, içinde yer aldığı Cumhuriyet Halk

Partisi Denizli İl Merkezi’nde gerçekleştirildi

Buradaki törene CHP’li milletvekilleri ve belediye başkanları, parti yöneticileri, CHP’liler, vatandaşlar ve Kazım Arslan’ın ailesi katıldı. Kazım Arslan’ın naaşının parti önüne getirilmesinin ardından tören başladı.İlk konuşmayı CHP İl Başkanı Mahir Akbaba yaptı. Ardından da Tokat Milletvekili Kadim Durmaz duygularını ifade etti.

OĞULDAN DUYGUSAL KONUŞMA

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın oğlu Mesut Arslan ise duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Burada konuşma yapması teklif edildiğinde çok düşündüğünü ve duygularını kaleme almak istediğini söyleyen Mesut Arslan, “Çok düşündüm, yazacak bir şey bulamadım. Veda etmek istemiyorum, bu nedenle de aklıma bir şey gelmedi” dedi.

Editör: TE Bilişim