Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ‘dan ‘Proje tanıtım toplantısı tarihi ne zaman?’ sorusuna yanıt geldi. Divarcı; “Millet için hazırladığımız projeleri milletimize anlatıyoruz. Gösterişli ve halktan kopuk lansmanlar yapmayacağız. Biz şov değil, hizmet için yola çıktık” yanıtını verdi.
 
Gösterişli proje tanıtımlarının halkın bugün yaşadığı ekonomik sıkıntıları görmezden gelmek olduğunu belirten Ahmet Divarcı; “ Biz 2,5 yıldır bu yarış için hazırlanıyoruz. Dün sahaya çıkıp vatandaşlarımızla buluşmadık. Denizli’de adaylığı  açıklanan ilk başkanlardan biriyim. Bu güne  vatandaşlarımıza yüzbinlerce broşür dağıttık. Bugünde  Pamukkale’nin farklı bölgeleri için hazırladığımız, birbirinden farklı seçim broşürlerimizle vatandaşlarımıza neredeyse mahalle mahalle projelerimizi  anlatıyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımız şov değil, insanların ekmeğini büyütmesine  katkı koyacak hizmetler sunmak” dedi. 
Vatandaşın beklentisinin; ihtişamlı ve on binlerce lira maliyetle yapılan ‘Lansman şovları’ olmadığına dikkat çeken Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı yapılan organizasyonları şu sözlerle değerlendirdi: “Lansman toplantılarına baktığımız zaman bu kişilerin vatandaşın derdinden anlamadıklarını bir kez daha görüyoruz. İnsanımız aş ve iş peşinde. Ancak toplantılara baktığımız zaman her biri birer saray yavrusu mekanlara bezenmiş alanlarda, şaşalı gösteriler görüyoruz. ‘Nasıl daha iyi şov yapabiliriz’ yarışında; devasa organizasyonlara devasa bütçeler ödeniyor. Bunlarla mı halkın gözünü boyayacaksınız? Bizim ne uçuk kaçık projelerimiz ne de uçuk kaçık gösterilerimiz var… Biz halkın derdini dinleyip, onların dertlerine derman olacak çözüm yollarını planlıyoruz. Hazırladığımız projelerimizi hemşehrilerimize kendi dilimizde, onlara dokunarak anlatıyoruz. Biz koruma çemberi içinde, ışık/ ses ve sahneler arasında bir yönetim biçimi için değil, halkın içinde hemşehrilerimizin arasında bir yönetim için bu hizmet yarışına girdik. Dün neysek bugün de O’yuz, yarın da aynı olacağız. Pamukkaleli hemşehrilerimize dokunarak projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim