Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sancar Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısı ile basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Milletvekili Teoman Sancar Ak Partili bazı Belediye Başkanları'nın Ankara'da Milletvekilleri ile yiyip içtiklerini faturayı ise belediyenin adına kestirdiklerini söyledi. Sancar elinde faturalar ile hesap sordu.

“Belediye Başkanları Milletvekilleri ile Ankara’da Yiyor İçiyor Faturayı Belediye Ödüyor”

Sancar Ak Partili belediye başkanlarının Ankara’da yemek yiyip faturayı belediyeye kestirdiklerinin halkın parasını gasp ettiklerini belgeleri ile sundu “AKP’li Çivril Belediyesi’ne Ankara’da bir lokantadan kesilmiş 25/Temmuz tarihli 900 tl’lik ve yine Ankara’da başka bir lokantadan kesilmiş 18/Ağustos 2018 tarihli 215 tl’lik yemek faturaları var. Faturaların açıklaması şöyle; “ AKP Milletvekilleriyle yenilmiş akşam yemeği, AKP’li Milletvekiliyle yenilmiş öğle yemeği” Yani Çivril belediyesi Belediyenin ve Çivrilli vatandaşlarımızın vergileriyle oluşan Belediye bütçesinden Ankara’da Milletvekilleriyle yemek yemiş.

Başkan keşke bana misafir olsaydı vallahi ona Mecliste göveç pilav ikram eder ağırlamaktan mutlu olurduk…

Yine ortada başka Ak Partili belediye olan Babadağ Belediyesine kesilmiş toplam bedeli 28.500 TL ‘lik Yemek Bedeli faturaları var ! Bu yemeklerin de kimlerle hangi Akp'lilerle yendiğini bilmiyoruz ama pes diyoruz sadece pesss! Babadağımızın belediye bütçesinden emeğin faturası ödenir de yemeğin faturası ödenmez ve asla ödenmemelidir. Bu yasal değil, etik değil, helal hiç değil” dedi.

İşte AKP belediyelerinde maalesef böyle birçok örnek göstermek mümkün olduğunu belirten Sancar “Ama bizlerin Sosyal Belediyecilik anlayışımızda bu tarz menfi davranış ve harcamaların asla olmaması ilkemizdir. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çıktığımız Merkezefendi, Bozkurt, Serinhisar ve Babadağ Belediyelerimizde insana saygı duyan yüreklere kalplere dokunan bir anlayış 31 Marttan bu yana Millet İttifakımız ile birlikte başlamış bulunmaktadır. Hiç kimse örgütsel birliğimize, millet İttifakı birliğimize halel getirmeye çalışmasın asla başaramaz. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız paylaşım da Partimizin ve tüm Dava Arkadaşlarımızın Millete hizmet yolunda net bakış açısıdır.

Merkezefendi Belediye Başkanımızın ve İlçe Başkanımızın Milletvekilinden farklı düşüncesi asla olmaz bizlerin tek ilkesi Sayın Genel Başkanımızın da altını net çizdiği söylemdi , O da ‘CHP kişisel menfaatlerini düşünenlerin değil, toplumsal çıkarlar için mücadele edenlerin partisidir.’ İşte bu paylaşımımdaki etiketimiz bizlerin aynı anlayışının göstergesidir.

Onun için Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan kardeşimiz mutlu, umutlu ve huzurlu bir Merkezefendi İlçesi için bir şans bir umut ve bir ışıktır. Daha yeşil ve daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir Merkezefendi için heyecanla koşturan kardeşimizin attığı her adımın arkasında aldığı her kararın yanındayız” dedi.

Editör: TE Bilişim