Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Millet Ittifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nde büyük bir ilgi ile karşılandı. Vatandaşlar Şeniz Doğan ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Şeniz Doğan, kazanacaklarına dair söz verdi.

ŞENİZ DOĞAN MEDYA EKİBİ

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar'ın seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Açılışta yoğun ilgi ile karşılanan Doğan "Millet İttifakı olarak, Merkezefendi'de güzel bir uyum yakaladık. Hiç şüpheniz olmasın kazanacağız" sözleri ile kazanacaklarına olan inancını dile getirdi.

KOORDİNASYON MERKEZİNDE COŞKU İLE KARŞILANDI

Şeniz Doğan, seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Şeniz Doğan “Zafere az kaldı. Merkezefendi’de çok güzel bir uyum yakaladık. CHP’li ve İYİ Partili meclis üyelerimiz ile sokak sokak, ev ev, kapı kapı, el ele birlikte çalışıyoruz. Bizlerin tek bir amacı var, Denizli’de sosyal demokrat belediyecilik anlayışını tesis etmek. 31 marta kadar çok çalışıp her birlikte kazanacağız. Ümit Başkanımızın koordinasyon merkezini açıyoruz. Yüzümüze güneşe dönüp martın sonu bahar diyoruz” dedi. Doğan’ın konuşması sık sık alkışlar ile kesildi.

DAKİKALARCA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Konuşmaların ardından dualarla açılışı gerçekleştirilen seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlar Şeniz Doğan ile fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Genç yaşlı kadın erkek pek çok kişinin fotoğraf çektirmek istediği Doğan, vatandaşları kırmadı.

1200 EVLER’E PAZAR YERİ MÜJDESİ

Seçim çalışmaları kapsamında belediye meclis üyeleri ile birlikte Yenişehir ve 1200 Evler Mahallesi’ni ziyaret etti. Her iki pazar yerinde de ilgi ile karşılanan Doğan vatandaşların mahallelerine yapılmasını istedikleri yatırımları tek tek not ederek, projeleri hakkında bilgi verdi. Şeniz Doğan, vatandaşın taleplerine karşılık olarak, 1200 evlerdeki pazaryerinin üstünü kapatacaklarını ve mahalleye modern bir tesis kazandıracaklarını müjdeledi.

Editör: TE Bilişim