Denizli Haber - Çivril Cumhur ittifakı birlik ve beraberlik vurgusu yaparak 2023’te adayın belli kararın net olduğunun altını çizdi.

“CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’NİN EN GENİŞ TABANLI SİYASİ DAYANIŞMA ÖRNEĞİDİR”

Ziyarette konuşan AK Parti Çivril ilçe Başkanı Halil Ertuğrul Cumhur İttifakı Türkiye’nin güvencesidir diyerek; “ Cumhur ittifakımız Milliyetçi Hareket Partisi Çivril ilçe başkanı Lütfi Karaman ve yönetimi ile araya geldik. Cumhur ittifakı ne bireysel anlamda ne de çıkarlar üzerine kurulmuş bir birliktelik değildir. Cumhur ittifakı birlikteliği ülkemizin varlığı, birliği ve bekası için kurulmuş bir birlikteliktir. Ayrıca Cumhur ittifakı Türkiye’nin en geniş tabanlı siyasi dayanışma örneğidir. Bizler AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak daima birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerimiz doğrultusunda adım adım ilerliyoruz. Her fırsatta ’bize millet yeter’ diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletimizden aldığı güç ve cesaretle durmadan yoluna devam ediyor. Bizler de daima Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Halkımızla birlikte 2023’te Cumhurbaşkanımız yine Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde durmadan, bıkmadan yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca misafirperverlikleri için MHP İlçe Başkanı Lütfi Karaman ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın ”dedi.

WhatsApp Image 2022-09-05 at 10.32.03

“GENEL BAŞKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ ADAYIMIZ BELLİ, KARARIMIZ NETTİR”

 Cumhur ittifakı geçmişle gelecek arasındaki köprüdür diyen Milliyetçi Hareket Partisi Çivril İlçe Başkanı Lütfi Karaman; “ İlçe binamızda bizleri ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bizler Cumhur ittifakı olarak yerelde daima birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden gideceğiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Cumhur ittifakı: "Adam gibi adam olan doğal dürtüsüyle değil, aklıyla, kalbiyle, fikriyle, imanıyla, cesaretiyle hareket edendir. Bu hareket bir kez başladı mı durmak, durdurulmak nedir bilmez, böyle bir ihtimal tanımaz. Hamd olsun, muazzam millet hareketi devrededir. Bu da Cumhur İttifakı’dır.” Kısacası Cumhur ittifakı Türkiye sevdalısının kökleşmesidir. Bizler ilçemizde daima omuz omuza ilerleyeceğiz.  Bizler bu ülkeye hizmet etmek için varız. Dün Sivas Cumhuriyet Meydan’ında düzenlenen mitinge konuşan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği gibi bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Aynı şuurla aynı izlerden giderek başaracağız ”diye konuştu.

WhatsApp Image 2022-09-05 at 10.32.03 (4)

WhatsApp Image 2022-09-05 at 10.32.03 (3)

Editör: Tahir Aygün