Olay, Çivril ilçesi Gürpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Çakar (37) henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı, akşam saatlerinde 31 yaşındaki eşi Özlem Çakar ile 5 yaşındaki Naki ve 9 yaşındaki Emir’i av tüfeği ile öldürdü. Ahmet Çakar ardından sabah 10:30 sularında fare zehri içti ve ocağın gazını açarak intihar etti.

Annesi buldu

Cinayeti gerçekleştiren ve sonra intihar eden Ahmet Çakar’ın annesi sabah saat 10:30 civarında, kahvaltıya davet etmek için oğlunu ısrarla aramasına rağmen telefon açılmayınca evlerine gitti. Eve girdiğinde ise oğlunu, gelini ve iki torunu kanlar içerisinde buldu. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede ailenin öldüğü belirlendi.

Bu fotoğraf kaldı

Baba katliamından geriye ise anne ve 2 erkek çocuğuyla çekilmiş fotoğraf kaldı. Baba Ahmet Çakar’ın daha önce Fransa’da inşaat işçisi olarak çalıştığı ve fiziki rahatsızlıklardan dolayı Türkiye’ye geri döndüğü öğrenildi. Çakar’ın Türkiye’ye dönmesinden sonra psikolojik problemler yaşadığı komşuları tarafından aktarıldı.

Editör: TE Bilişim