Çivrilli hayırsever iş adamı Kadir Kameroğlu vefatının ikinci yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

Çivril’e kazandırdığı eğitim kurumları sayesinde birçok öğrenicinin hayatına yön veren Hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu vefatının ikinci yılında mezarı başında dualarla anıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Halk Eğitim Müdürü Ramazan Eroğlu ile okul müdürleri ile çok sayıda öğrenci ve öğretmenin katıldı anma programında Kadir Kameroğlu’nun mezarına çiçek bırakan öğretmen ve öğrenciler dua ettiler.

Çivril’de anaokulu, lise, huzurevi, cami ve sağlık ocağı yapımına destek veren ve “devlet üstün madalyası” sahibi olan hayırsever iş adamı Kadir Kameroğlu, akciğerinde çıkan problem nedeniyle kaldırıldığı hastanede 30 Kasım 2016 tarihinde 81 yaşında vefat etmişti.

KADİR KAMEROĞLU’NUN ÇİVRİL’E KAZANDIRDIĞI ESERLER.

Kadir Kameroğlu İlkokulu, Kadir Kameroğlu Kız Meslek Lisesi, Nevişet (Eşi) Kameroğlu Ortaokulu Nevişet Kameroğlu Aile Sağlığı Merkezi, Rasime (Annesi) Kameroğlu İlkokulu, Rasime Kameroğlu Merkez Anaokulu, Ali (Babası) Kameroğlu Camii, Ali Kameroğlu Merkez Anaokulu, Kameroğlu, Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu, Rasime Ana Kameroğlu Camii ve Külliyesi.

Kadir Kameroğlu, bunların yanı sıra Çivril Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi, Çivril Huzurevi, Çivril Devlet Hastanesi ek binasıyla hastanenin diyaliz üniteleri, Çivril Irgıllı mahallesi ilkokulu ve ortaokulunun da yapımına ciddi katkılar sağladı.

 

Editör: TE Bilişim