Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi Ören Köyünde yaşayan Tuba Özbek, babasını arıyor. 25 yaşındaki 4 çocuk annesi, gerçek babasını aramak için ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına başvurdu. Canlı yayında programa çıkan Özbek, gerçek babasını bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi.

ANNE CEZAEVİNDE

Özbek'in annesi Fatma Sıcak'ın 3 evlilik yaptığı öğrenildi. Fatma Sıcak kızına babasının ilk evlendiği Nedim Süzgen’den olduğunu söyledi. Fatma Sıcak daha sonra ikinci eşinden 5 çocuk yaptı. Bu adanda ayrılan kadın başka bir adamla birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre nikah yapmadığı gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdü. Sıcak'ın 7 yıldır cezaevinde olduğu öğrenildi.

Gerçek babasını aramaya koyulan Tuba Özbek, Çivril'de yaşayan annesinin ilk eşi olan Nedim'i gerçek babası sanarak DNA testi yaptı. Testin negatif çıkmasının ardından Özbek, kimliğinde baba ismi Muhammet yazan kişiyi aramaya başladı.

Tuğba Özbek’in babasını arama çalışmalarını sürdüren program ekibi, kimliğinde Muhammet yazan babayı bulmak için yola koyuldu. Çivril İlçesi Emirhisar Mahallesi’ne giden ekip burada Muhammet Şerif olduğu tahmin edilen baba 7 yıl önce böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini öğrendi. Program ekibi burada Muhammet Şerif’in çocuklarına ulaşarak onları stüdyo ya davet etti. 2 kardeş ve anneleri duydukları karşısında şok olurken Tuğba Özbek’in arayışlarının sonlanıp sonlanmayacağı merak konusu oldu.

TUĞBA BABASINI ARARKEN KARDEŞLERİNİ Mİ BULDU?

Tuğba kimliğinde ismi yazan Muhammet’in babası olup olmadığını merak ediyor.

Tuğba’nın annesi Fatma ablasının zoruyla Çivril’de biriyle kısa süreli evlilik yaşadığını söyledi.

Abla Emine Sıcak o döneme dair olanları anlattı. Emine Sıcak “ Fatma yalan söylüyor. Kaç tane adamla evlendi bilmiyorum. Fatma’nın evlendiği kişinin adını bilmiyorum. Evlendiği adam bizim evimize geldi ‘benim altınlarımı aldı kaçtı’ dedi. Sonra Gürpınar’da Nedim diye biriyle evlendiğini duyduk” dedi.

Program ekibi Muhammet Şerif’in eşi Nurşen Şerif’i buldu. Nurşen Şerif “Fatma ile eşimin evlendiğini söylenmişti eşim bana. Fatma Hanım altınları çalıp gidince eşim Fatma Hanımı bulmuş, bir tokat atmış. Sonra 50 gün hapse girmiş. Fatma Hanım hapishane gelmiş, Muhammet Beye hamile olduğunu söylemiş. Muhammet Bey çocuğu kabul etmemiş. Eğer eşimin kızıysa DNA testi isterim tabi gerçekler ortaya çıksın. Eğer eşimin kızıysa kabul ederim. Gelir misafir ederim. Kardeşleri ile de görüşür ” dedi.

Muhammet Şerif’in eşi Nurşen Şerif ve kızı Nuray Şerif canlı yayında Tuğba ile yüzleşti. Nuray “bilmiyorduk kardeşim olduğunu. Duyunca şok olduk” dedi.

Nuray ve abisi DNA testi yaptıracak.

Editör: TE Bilişim