Barış Pınarı Harekatına Elmalı destek. Çivril Belediyesi tarafından toplanan elmalar askerler için sınır bölgesine gönderildi.

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı’na bir destek de Çivril’den geldi. Çivril Belediyesi öncülüğünde toplanan yaklaşık 20 ton elma sınır bölgesine gönderildi.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Çivril Beldiye başkanı Niyazi Vural "Mahalle muhtarlarımız, Çivrilli çiftçilerimiz ve vatandaşlarımızın destekleriyle İlçemizin dört bir yanından topladığımız elmaları Akçale’de bulunan askeri birliklere teslim etmek üzere yola çıkardık. Allah mehmetçiğimizin ayaklarına taş değirmesin inşallah" dedi.

Çivril Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen kampanya ile toplanan yaklaşık 20 ton elma sınır bölgesine gönderildi. Mahalle muhtarları ve belediye personeli aracılığıyla toplanarak kasalanan ve tıra yüklenen elma düzenlenen program ile sınır bölgesine doğru yola çıktı.

Editör: TE Bilişim