Türkiye’nin dört bir yanında devam eden Demokrasi Nöbetleri, 13. gününde de Çivril’de coşkuyla devam ediyor.

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydana inen vatandaşlar, 13. günde demokrasi nöbetini sürdürüyor. Eşiyle, çocuğuyla meydanlara gelerek demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan vatandaşlar, ellerinde bayraklarla nöbete tam destek veriyor. Demokrasi Şehitleri için Kuranı Kerim tilaveti okunurken hep bir ağızdan dualar ediliyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar alanı terk etmeyen Çivrilliler birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiliyorlar.

Başkan Gürcan Güven “Demokrasiye Sahip Çıkan Çivrillilerle Gurur Duyuyorum”

Demokrasi nöbeti sırasında vatandaşları bir an bile yalnız bırakmayan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Siyasi parti gözetmeksizin Türk bayrağı altında toplanıp tek yürek olma çağrısını yineledi ve herkesin birlik beraberlik içerisinde olması ve provokasyonlara gelmemesi gerektiğini vurgulayarak halk birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece hiçbir kuvvetin Türk milletini yıkamayacağını ifade etti.

Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından 13 gündür meydanları sabahın ilk ışıklarına kadar bekleyen Çivrilli vatan sevdalarına teşekkür eden başkan Güven ,hiçbir ülkenin vatandaşının yapamadığını ülkesinin bekası için Vatan sevdalılarının yaptığını belirterek,” Çivril meydanlarda demokrasi nöbetinde. Demokrasiye sahip çıkıyoruz. Darbeci hainleri lanetliyoruz. Askerimizle, polisimizle, milletimizle hainlere karşı birlik içinde dünya milletlerine direniş nasıl olunur gösteriyoruz. Milletimiz demokrasi nöbetimizin 13.gününde yılmadan, yorulmadan, usanmadan destan yazmaya devam ediyor. Kadınıyla, çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla milli iradesine sahip çıkan Çivrilli hemşerilerimle gurur duyuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim