Çivril’de 23 Nisan Parkında bulunan binaya çıkan bir kişi intihara teşebbüs etti. Çivril’e 15 gün önce geldiği belirlenen kişinin bunalıma girdiği için intihara kalkıştığı iddia edildi.

Sabah saatlerinde Çivril Hükümet binasının karşısında bulunan eski öğretmenevi binasının terasına çıkarak intihar etmek isteyen Fatma G. (18) Polis ve sağlık ekiplerinin çabaları ile intihardan vazgeçirildi.

Edinilen bilgiye göre 15 gün önce erkek arkadaşıyla Çivril’e gelen Fatma G. Erkek arkadaşının kendisini kullandığını ve tecavüz ettiğini iddia ederek intihara kalkıştı. Öğretmen evi binasının terasına çıkarak elindeki jiletle bileklerini kesen ve atlamak isteyen genç kız, olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekiplerinin ikna çabaları ile intihardan vazgeçirildi.  

Atlamak üzereyken polisin kolundan tutarak balkona çektiği Fatma G., 112 ambulansı ile Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay sonrası sinir krizi geçiren Fatma G. “beni mahvettiniz ”diye bağırırken Fatma G.’in İzmir Yetiştirme yurdunda yaşadığı ve erkek arkadaşıyla 15 gün önce Çivril’e geldiği iddia edildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim