Çivril Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Veteriner Hizmetleri Birimi bünyesinde yer alan Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Geçiçi Bakımevi faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Denizli'nin Çivril ilçesinde belediyeye bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Veteriner Hizmetleri Birimi bünyesinde bulunan Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi hizmetlerine devam ediyor. Çivril Belediyesi Kum Eleme Tesisleri içerisinde bulunan bakımevinde sokak hayvanlarının tedavisi, kısırlaştırma, aşılama ve küpeleme işlemleri sürdürülüyor.

Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Veteriner Hizmetleri birimimiz, gerek sokaklarda yaşamlarına devam eden, gerekse sahibi olduğu dostlarımızın herhangi bir nedenden dolayı bakımının üstlenilemediği  durumlarda, sahipsiz hayvanlara kucak açmakta, onların tedavilerini, aşılarını, çeşitli operasyonlarını elindeki imkanları maksimum düzeyde kullanarak gerçekleştirmekte, bakım ve beslemelerini yapmakta, yasa ve mevzuat çerçevesinde gerekli süre içerisinde sahiplendirme çalışmalarını sürdürmektedir. Her gün görevli personellerimiz tarafından bakımevimizde bulunan dostlarımızın bulunduğu alanların temizlikleri yapılmakta, akabinde veteriner hekim kontrolleri ile tedavilerinin yanı sıra beslenmeleri sağlanmaktadır." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim