Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi Ören Köyünde yaşayan Tuba Özbek, babasını arıyor. 25 yaşındaki 4 çocuk annesi, gerçek babasını bulmak için bir televizyon kanalında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Canlı yayında programa çıkan Özbek, gerçek babasını bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi.

ANNE CEZAEVİNDE

Özbek'in annesi Fatma Sıcak'ın 3 evlilik yaptığı öğrenildi. Fatma Sıcak kızına babasının ilk evlendiği Nedim Süzgen’den olduğunu söyledi. Fatma Sıcak daha sonra ikinci eşinden 5 çocuk yaptı. Bu adamda ayrılan kadın başka bir adamla birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre nikah yapmadığı gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdü. Sıcak'ın 7 yıldır cezaevinde olduğu öğrenildi.

Gerçek babasını aramaya koyulan Tuba Özbek, Çivril'de yaşayan annesinin ilk eşi olan Nedim'i gerçek babası sanarak DNA testi yaptı. Testin negatif çıkmasının ardından Özbek, kimliğinde baba ismi Muhammet yazan kişiyi aramaya başladı.

TUĞBA BABASINI ARARKEN KARDEŞLERİNİ Mİ BULDU?

Tuğba Özbek’in babasını arama çalışmalarını sürdüren program ekibi, kimliğinde Muhammet yazan babayı bulmak için yola koyulmuş Çivril İlçesi Emirhisar Mahallesi’ne giden ekip burada Muhammet Şerif olduğu tahmin edilen baba 7 yıl önce böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini öğrenilmişti.

Program ekibi Muhammet Şerif’in eşi Nurşen Şerif’i kızı Nuray Şerif’i ve abisini buldu. Geçtiğimiz haftalarda programa katılan Çivrilli aile programda Tuğba Özbek ile tanıştı. Programın ardından DNA testi için kan veren Nuray Şerif ve abisi DNA testinin sonucunu merakla beklemeye başladı.

Bugün canlı yayında DNA testi sonucu açıklandı. Yayına bağlanan Çivrilli aile ve babasını arayan Tuğba Özbek duydukları karşısında şok oldu. DNA testinin sonucu ile kardeş olmadıkları ortaya çıktı.

Editör: TE Bilişim