Denizli Haber - Çivril’in ilçe merkezindeki en büyük park olma özelliğini taşıyan 23 Nisan parkı içindeki çocuk oyun alanında bulunan alkol şişeleri çocuklarını parka getiren aileler tarafından tepki gördü.

Daha önce öğretmen evi olarak işletilen ama 5 yıl önce kapatılan 23 Nisan parkının içinde bulunana çocuk parkında poşetler içinde alkol şişeleri atılması vatandaşları çileden çıkardı. Bazı ebeveynler sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarından alkol şişelerinin fotoğrafını paylaşarak “Çarşının göbeğinde çocuk parkında bunları içerken bir tane polis görmedi mi bu bekçiler ne işe yarıyor” diyerek tepki gösterdiler.

Kaymakamlık, Askerlik Şubesi ve Emniyet müdürlüğünün tam karşısında bulunan parkın gece aydınlatma ve denetimlerin azlığından şikayet eden vatandaşlar “bir zamanlar gece gündüz insanların ailesi ile oturup çocuklarının güven içinde oynadığı şehrin göbeğindeki yer şimdi alkol şişelerinden girilmiyor. Kapanan parka kurulan çocuk oyun alanı da alkoliklerin attığı şişeler yüzünden tehlike saçıyor. Çocuklar anne babaların fark etmediği bir anda şişeleri oynamaya kalksa hayal bile edilemeyecek tehlikelere maruz kalacak” dediler.

Editör: TE Bilişim