Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Çivril İlçesi'nde Muhtarlarla yemekte bir araya geldi.

Etkinlik Çivril İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Küçükyalım’ın sunumu ve konuşmasıyla başladı.

Küçükyalım konuşmalarında; Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğünün kuruluşundan bugününe kadar geçen süreci, bu süreç içerisinde suç ve suçlularla yapılan mücadeleyi anlatarak, Mevlüt Demir'in bu konudaki etkin ve kararlı mücadelesinin bir neticesi olarak da geçen senelere nazaran Çivril İlçesinde meydana gelen suç sayıları ile Trafik kazalarında gözle görülür bir azalmanın meydana geldiğini bildirmiş, Mevlüt Demir'e Çivril’e gösterdiği özel ilgi nedeniyle teşekkürlerini sunarak konuşmasını sonlandırdı.

Emniyet Müdürü Demir; "Bugün burada, güzel Çivril’imizde sizlerle bir arada olmaktan müthiş bir keyif ve haz aldığımı belirtmek istiyorum. Bizler işimiz gereği toplumun her kesimi ile bir araya gelip çeşitli konularda toplantılar tertip ediyoruz. Ancak beni bugün burada etkileyen en büyük etken tüm Muhtarımızdan biri hariç tamamınızın katılmasıdır. Bu nedenle sizleri c"anı gönülden tebrik ediyor, ilginiz için teşekkür ediyorum, çünkü İlgi Olmadan Bilgi Olmaz, Bilgi Olmadan Da Anlamlı Bir Yaşam Sürülemez dedi.

Demir; "Dünya’nın gözbebeği nasıl ki Türkiye ise Türkiye’nin de gözbebeği Denizli’dir. Denizlilinde göz bebeği dış ilçe olarak en büyüğü olan, güzel Çivril’imizdir. Çünkü Çivril’de üretim var, istihdam var, ufku güzel yüreği güzel insanları var, bu nedenle Denizli Emniyetinde bir ilk olarak Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğüne 2.Sınıf bir Emniyet Müdürümüz atanmıştır. Bu durum Denizli Emniyeti olarak bizlerin Çivril’e verdiği değerin bir nişanesidir" dedi.

"Denizli’ye ekonomik anlamda baktığımızda Ülke ortalamasının üzerinde bulunan bir şehir, birçok şehrin kesiştiği alanda bulunması nedeniyle cazibe merkezi olan bir şehir bu nedenle Denizli’mizde üretim var istihdam var bu ikisinin bulunduğu yerde güven ve huzur sıkıntısından bahsedilemez elbette dünya üzerinde hiçbir yerde sıfır suç diye bir şey olamaz ancak Denizli diğer Vilayetlerimiz ile kıyaslandığında tam bir Huzur Adası tam bir Huzur Şehridir Çivril ilçemizde bunun önemli bir parçasıdır" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Etkinlik birlikte hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim