Denizli Pamukkale İlçesi’nde dün gece hareketli saatler yaşandı.Şüpheli aracı durduran ekipler otomobil içerisinde bir pompalı tüfek ele geçirdi.

Olay dün gece yarısı 01.00 sularında Atatürk Caddesi, Kaplanlar Cami’nin önünde meydana geldi. Şüphelenilen bir otomobile dur ihtarı yapılmasına rağmen, kaçan otomobil sürücüsünü kovalayan 3 polis ekip otosu Atatürk Caddesi’nde otomobilin önünü kesmesiyle son buldu.

İddiaya ve görgü tanıklarının ifadesine göre, Emniyet Güçleri şüphelendikleri bir aracı takibe aldı. Aracın şüpheli hali devam edince düğmeye basıldı ve Kaplanlar Cami olarak bilinen noktanın önünde 3 Polis ekibinin aracın önünü kesmesiyle araç ve sürücünün aranmasına başlandı. Yine iddiaya göre, aracın arkasında 1 adet pompalı tüfek bulunduğu belirtildi. Aramalarda, aracın bagajında siyah poşetler bulunduğu ve bu poşetlere incelenmek üzere el konuldu. Emniyet Güçleri, aracı detaylı incelemek için emniyet müdürlüğüne çekti. Araç sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

Editör: TE Bilişim