Ülkemizde ve Avrupa da geniş bir hayran kitlesi edinen Türk Halk Müziği Sanatçısı Efe Güngör, memleketi  Denizli'de 2020 Ege Türküleri Lansman Gecesi programı düzenledi. Bir ayağı Avrupa da bir ayağı Türkiye'de olan Denizlili Türk Halk Müziği Sanatçısı Efe Güngör,  2020 yılına özel albüm çıkardı.

Türküleriyle gönülleri fetheden büyük usta Özay Gönlüm'ün türkülerine yeniden hayat veren Güngör, çıkarmış olduğu yeni albümde Ege Türkülerini kendi tarzı ile yorumladı.

Denizli North Point Otelde gerçekleşen lansman gecesi programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2020 Ege Türküleri lansman gecesinde bulunmaktan mutlu ve gururlu olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Çivril Sevdalısı sanatçımız şarkısında da çok güzel ifade etti. Çivril her şeyi ile güzel elmasıyla, şeftalisiyle, gölüyle balığıyla şelalesi ve nilüfer çiçekleri ile doğa harikası bir memleket, Ülkemizin her tarafı ayrı güzel. Böyle bir coğrafyadan da güzel insanımızın çıkması sazıyla sözüyle memleketimizin medar-ı iftiharı olması bizleri gururlandırıyor. Hem ülkemizde hem de dünyada tanınmış bir sanatçı çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık etsin." şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilişim