Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerince ‘Huzur’ operasyonu asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

İlçe merkezinde bulunan alkollü restoran ve eğlence yerleri ve kafe, park ve kahvehanelere yönelik yapılan denetimlerde ‘bandrolsüz alkol, sigara ve kaçak çalışanlar’ denetlendi.

Başlatılan Huzur operasyonlarla ilgili Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada “Uygulama kapsamında önceden belirlenen noktalarda şüpheli görülen kişiler ve araçlar ile iş yerlerinde arama yapıldı” denildi.

Açıklamada “polis ekiplerinin şüpheli görülen kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapıldığı uygulamada aranan şahıslar, silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile alkol alan vatandaşlar üzerinde detaylı bir çalışma yapıldığı,Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamada araçların evrak ve ruhsatları kontrol edildiği” ifade edildi.

Yapılan operasyonların vatandaşların güvenliği için olduğunun belirtildiği açıklamada; “Bu tür tedbirleri alarak vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu olmalarına katkı sağladık. İlçemizde her hangi bir olay yaşanmaması için bu tür denetim ve kontroller devam edecektir” denildi.

Editör: TE Bilişim