Denizli Çivril İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık müdürlüğü ekiplerinin Lokanta ve Gıda ürünü satan yerler ile yaptığı denetim sonuçları açıklanmayınca bazı lokanta ve pideciler aldıkları Analiz Raporlarını sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarından kamuoyuna açıkladılar.

Sosyal paylaşım sayfalarından belgeleri yayınlayan bazı işletmeciler  “kendi yemediğimiz hiçbir ürünü müşterimize yedirmeyiz” diye not düştü. Kırmızı et ve kıyma türü mamüllere tavuk taşlığı karıştıran işletmelerin açıklanmasını da isteyen işletme sahipleri “ Çivril’deki tüm lokantaları zan altında bırakmaya kimsenin hakkı yok. Kim karışık malzeme yada ürün kullanıyorsa İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık müdürlüğü açıklasın. Vatandaş kimin ne olduğunu görsün” dedi.

Denizli Çivril’de Aralık ve Ocak ayı içinde İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık müdürlüğü tarafından denetlenen lokanta ve işyerlerinin bazılarında kırmızı et ve kıyma’ya tavuk taşlığı karıştırıldığı tespit edilmiş ve bu işletmelere 14.600 ‘er Lira para cezası kesilmişti.

Editör: TE Bilişim