Denizli Çivril İlçesi’nde mazot, beyaz eşya, motosiklet, Akü ve jeneratör çalan hırsız yakalandı. Zanlının evinde yapılan aramada gelinlikten matkaba, çalıntı olduğu tespit edilen üç kamyon eşya ele geçirildi.

Denizli Çivril İlçesi’nde çalışmaların devam ettiği bir karayolu şantiyesinden 7 ton mazot çalınmasından sonra harekete geçen ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, düzenledikleri operasyonda çalıntı olduğu belirlenen 4 ton mazot, tüfek ve değişik isimler tarafından imzalanmış senet ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Çivril Dinar karayolunu yapan firmanın Beydilli mahallesindeki şantiyesinden 7 ton mazot çalınmasından sonra harekete geçen jandarma timleri Irgıllı mahallesinde H.T. nu (35) takibe aldı. Yapılan fiziki takibin ardından alınan arama izninden sonra H.T. nun evinde arama yapıldı. Yapılan aramada 4 ton mazot ile birlikte çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda motosiklet, 17 av tüfeği, spiral, matkap, gelinlik, çelik kasa, Jeneratör, beyaz eşya, çok sayıda kamyon ve iş makinesi aküsü, 35 bin lira nakit para ile 40 adet senet ele geçirdi.

Evde ele geçirilen malzemelerden sonra ifadesi alınmak üzere Jandarma karakoluna götürülen H.T. yapılan ilk sorgusundan sonra adli makamlara sevk edildi.

H.T.nun evinde iki boyunca arama yapan jandarma evden çıkan malzemeleri 3 adet kamyonla yedi emin deposuna götürürken H.T.nun daha önce hırsızlıktan sabıkasının olduğu ve yapılan operasyonla Çivril’de bir çok hırsızlık olayının aydınlatıldığı ifade edildi.

Editör: TE Bilişim