Türkiye genelinde dağıtımı yapılan Time Press son sayısında Denizli'nin Çivril ilçesine yer verdi. Çivril’in doğal ve tarihi güzelliklerinin anlatıldığı sayı da Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in proje ve  çalışmaları da yer aldı.

Aylık yayın yapan Time Press dergisi Aralık sayısında Çivril’e beş sayfa ayırdı. Sanat, Kültür, Siyaset ve Aktüalite konuları ağırlıklı olarak yaklaşık bir yıldır yayınlanan dergide, Çivril’in doğal güzelliklerinini yanı sıra Çivril'in tarım ve kültürü ile ilgili bilgilere yer verildi. Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven dergiye verdiği röportajda  Çivril’in Anadolu’nun Türkleşmesinde oynadığı rolden bahsetti.  Röportajında Çivril’in Tarım ve Kültür kenti olduğunu vurgulayan başkan Güven “Çivril konum olarak stratejik bir noktada . Bunun bilinci ile iyi bir gelişme ivmesi yakalayan Çivril için çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Çivril halkından aldığımız destek ile Çivril’in geleceğine sağlam adımlar atıyoruz” dedi.

Işıklı Gölü, Çıtak Köprüsü ve Elma Festivali ile Çivril’de yetişen tarım ürünlerinin tanıtıldığı derginin Aralık ayı sayısının Türkiye genelinde dağıtımı yapıldığı bildirildi.

Editör: TE Bilişim