Çivril’de çalışma yapılan yolda meydana gelen kaza, sürücü ve vatandaşların tepkisini çekti.

Denizli Uşak karayolunda trafiğe kapalı yola giren kamyonet kavşakta araca çarptı. Kazada yaralanan olmazken kamyonet takla attı araç kullanılamaz hale geldi.

Denizli Uşak karayolu Kocakaya Mahallesi kavşağında meydana gelen kazada Çivril’den Denizli istikametine seyreden ve içinde şeftali olan 35 AF 9664 plakalı kargo aracı Çivril'den Kocayaka mahallesine giden ve kavşaktan dönen Mehmet K. idaresindeki 07 LF 428 plakalı özel araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan kargo aracı takla atarak şarampole devrilirken özel araç yolda ters döndü. Kazada yaralanan olmazken kaza sonrası araçlar kullanılamaz hale geldi.

Kazanın kamyonetin çalışma nedeniyle kapatılan Uşak Denizli istikametine girmesi ve seyretmesi sonucu meydana geldiği, yol çalışması yapılan yolda çalışma bitmesine rağmen herhangi bir uyarı levhası olmadığı ve yolun sürücüler tarafından kullanıldığı iddia edildi.

Denizli Uşak karayolunda meydana gelen kaza vatandaşların tepkisini çekti. Geçen hafta başlayan çalışmaların bitmesine rağmen yolun trafiğe açılmadığını ve her gün kaza olduğunu iddia eden sürücü ve vatandaşların yolun bir an önce trafiğe açılmasını istedi.

Editör: TE Bilişim