Denizli Haber - 2021-2022 Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 13-15 Mayıs tarihlerinde Ankara Atatürk Spor ve Sergi Sarayında düzenlendi. Dart sezonunun kapandığı turnuvada Denizlili sporcuların gösterdiği başarı alkış aldı. 32 sporcunun Denizli’yi temsil ettiği turnuvada, sporcular şampiyon olmak ve sezonu en iyi şekilde bitirmek için mücadele etti.

TÜM KATEGORİLERDE DENİZLİ KÜRSÜ GÖRDÜ

Dart Branşında daha önce aldığı başarılar ile de Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir haline gelen Denizli, bu başarısını sezonun son turnuvasında da devam ettirdi. Minikler kategorisinde Elif Öz bronz, Dilara Davulcu gümüş, Ömer Türkaslan altın madalya alarak Denizli’nin gelecekte Dart sporunun lokomotif şehri olacağının sinyallerini verdi. Yıldızlar kategorisinde de aynı başarıyı yakalayan Denizlili sporcular Osman Sarıkoyuncu ve Zehra Gemi şampiyon olurken Harun Salih Turgut 2. Esma Doğan 3. Oldu. Genç Kızlar Kategorisinde ilk ikiyi kaptırmayarak madalya alan Zehra Gemi ve Ceylin Ataş da sezonu madalya alarak kapatmış oldu.

İLMAN SPORCU VE ANTRENÖRLERİ TEBRİK ETTİ

Dart Branşında sezon boyunca alınan başarıların tesadüf olmadığını, başta sporcu aileleri, atrenörler ve bu spora gönül vermiş sporcularımızın planlı ve disiplinli çalışmalarının başarıyı getirdiğini belirten Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman bu başarıların katlanarak artacağına olan inancının tam olduğunu dile getirdi. Sporun ve sporcunun desteklenmesi için gece gündüz demeden çalışmaların devam ettiğini söyleyen İlman, bu başarı ivmesini yukarıya taşımak için çaba gösteren ve başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

               

Editör: TE Bilişim