Denizli Haber - Turan Mahallesi Mescit Bendi sokakta kaldırım üzerinde cüzdan bulan 49 yaşındaki Hakan Olgun, kayıp cüzdanı Sarayköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Cüzdan içerisinde 3 bin 80 lira ve isimsiz banka kartı bulan zabıta personeli, karta ait bankaya giderek araştırma yaptı. Bankadan kartın sahibine ait iletişim bilgisini alan zabıta, cüzdanın 60 yaşındaki Erdem Avcı’ya ait olduğunu öğrendi. Avcı’yı arayarak cüzdanını Sarayköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden alabileceği müjdesini verdi.

Cüzdanını zabıtadan teslim alan Avcı, “ Cüzdanımın düştüğünden haberim yoktu. Dışarda alışveriş yaptım ve eve gidip namaz kılıyordum. Zabıtanın aramasıyla cüzdanımın çantamda olmadığını fark ettim. Bir ay boyunca geçineceğimiz paramızdı. Bulup getiren arkadaşa ve beni bulmak için ilgili yerlere giderek çalışmasını sürdüren zabıta ekiplerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Kayıp cüzdanı getiren Olgun ise, “Haram para yemek bize yakışmaz. Kaldırımda bulunca sahibinin hemen bulunması için buraya getirdim” diye konuştu.

Editör: Tahir Aygün