DENİB AKADEMİ, “Profesyonel Ekip Yönetimi Eğitimi”ni 4 Eylül 2019 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği’nde düzenledi.

Eğitmen M. Efsun Yüksel Tunç tarafından gerçekleştirilen eğitimde; ekip çalışması, ekip yönetim ilkeleri, kazanan ekiplerin özelikleri, ekip bilinci ve motivasyonuyla bir/biz olmak, ekip çalışmasını etkileyen faktörler, ekip yönetiminde güven ve süreklilik, ekip performansını artıran koçluk becerileri gibi konu başlıkları üzerinde duruldu.

Ekip Çalışması Her Geçen Gün Önem Kazanıyor

Eğitmen M. Efsun Yüksel Tunç; Profesyonel Ekip Yönetimi eğitiminde, ekip olmanın önemine vurgu yaparak şunları aktardı: “Ekip çalışması günümüzde her geçen gün daha da önemli hale geliyor. Ekip çalışması sayesinde işletmeler daha yüksek verimlilik sağlamakta ve emek maliyetlerini düşürmektedir.

Öte yandan, ekip üyelerinin performansının, işletmeye olan sadakatinin ve motivasyonunun artması sıklıkla şahit olduğumuz durumlardır. Başarılı bir ekip çalışması için ortak amaç, başarılı yönetici-lider, istekli ekip üyeleri, ekip içinde doğru iletişim, işbirliği, sinerji, takım ruhu, yüksek motivasyon ve sonuç odaklılık gerekir. Bununla birlikte, ekip kurulurken kişilerin ekibe uygun olması, ekip içinde özgün fikirlerin belirtilmesi ve uygun ekip liderinin seçilmesi ekibin başarısını artırır.

Eğitim programı yapılan bilgilendirmelerin, paylaşımların ve uygulamalı örneklerin ardından soru-cevap bölümüyle devam etti. DENİB AKADEMİ eğitimlerine 10-11 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan “Dış Ticaretin Püf Noktaları Eğitimi” ile devam edecek.

Editör: TE Bilişim