Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından hazırlanan “Yeni Nesil Ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitim Programı” projesi Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın desteğini almaya hak kazandı. Proje kapsamında 35 kişiye Yeni Nesil Ticaret ve Dijital Pazarlama eğitimi verilecek. 

PAMUKKALEHABER 

“Yeni Nesil ticaret ve Dijital Pazarlama” projesinin protokolü DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ile GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan arasında imzalandı. 

Projenin imzalanmasından sonra GEKA ve DENİB tarafından faaliyet takvimi çalışmaları yapılacak olup bu proje kapsamında 35 kişiye,  E-Ticarete Giriş ve Yeni Nesil Ticaretin Temel Kavramları, E-Ticarette Karar Verme Süreçleri, Ticaret Hukuku ve Sözleşmeler, Ödeme Sistemleri, Entegrasyonlar, Ürün Yönetimi, Dijital Pazarlama, Dijital Kampanyalar, Sosyal Medya Yönetimi, E-Ticarette Verilen Hizmetler, Sevkiyat Yönetimi, E-Ticarette Raporlama konu başlıklarını içeren 3 günlük toplamda 21 saatlik eğitim verilecek.  Eğitimler, Şubat-Mart ayları içerisinde yapılması planlanıyor. 
 

Editör: TE Bilişim