Baromuzun olağan genel kurulunu yapacak olmanın heyecan ve coşkusu içerisindeyiz. İnanıyorum ki; Genel Kurulumuz bir demokrasi şöleni olacak. Genel kurullar meslek örgütümüze güç kazandırır, meslektaşlarımızı meslek örgütüyle bütünleştirir, mesleğimizin ve meslek örgütümüzün güçlenmesi için her zaman yenilenme ve dinamizm kazanmaya fırsat oluşturur.

Memleket meselelerinde, milli konularda, hukuk devletinin tesisinde, toplumumuzun her bir ferdinin adalete daha iyi erişiminde, kent gündeminin belirlenmesinde Denizli Barosu ve meslektaşlarım   duyarlı, etkin ve belirleyicidir.

Yeni dönemde Denizli Barosu yönetiminde  görev alacak olan arkadaşlarımızın; meslektaşımızın ve mesleğimizin menfaatlerinin savunucusu olup, her yerde meslektaşımız için masaya yumruğuna vuracağına inancım tam.

Hiçbir meslektaşımız kendisini yalnız hissetmediği gibi her sıkıntısında, acısında ve sevincinde güçlü kurumsal kimliğiyle Denizli Barosu’nu her an her meslektaşımız yanında bulacaktır düşüncesindeyim.

BİZİ BİR ARAYA GETİREN, BİZİ BİRLEŞTİREN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİMİZ HEPİMİZİN AVUKAT OLMASIDIR. MESLEK ÖRGÜTÜMÜZÜN EN BÜYÜK GAYESİ AVUKATIN SAYGINLIĞI VE KAZANIMLARI OLMALIDIR. ULAŞMAK İSTEDİĞİMİZ HEDEF AVUKAT MESLEKTAŞIMIZ, MESLEĞİNİ İCRA EDERKEN NASIL EN İYİ KOŞULLARDA MESLEĞİNİ İCRA EDEBİLİR VE İCRA ETTİĞİNİN KARŞILIĞINI EN İYİ ŞEKİLDE NASIL ALABİLİR OLMALIDIR.MESLEK ÖRGÜTÜNÜN DERDİ DE BU YOLDAKİ ENGELLERİN KALDIRILMASI OLMALIDIR. Biz biliyoruz ki avukat mesleğini halkımızın adalete daha iyi erişimi için yapmaktadır, aslında avukatın önüne konan engel vatandaşın hakkını aramasına ve almasının önüne konan engeldir. HERKES İÇİN ADALET, ADALET İÇİN AVUKAT VAZGEÇİLMEZDİR.

Adil bir yargılamaya, hukuk devletine her zaman herkesin ihtiyacı vardır. Barolar hukuk devletinin sigortasıdır. Savunma mesleğini icra eden avukatlar yargılamanın kurucu unsurudur.

Baro seçimlerinde aday olan tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum, mesleğimize ve meslek örgütümüze katkı koymak için ortaya koydukları gayret nedeniyle hepsini kutluyorum. 

Av. Halil Sarı.