Landirezon bayiliğinin ikinci şubesi Turkuaz Plaza’da açılıyor. Açılışa özel fiyatlar ve kampanyalar Denizlilileri bekliyor.


Otogaz dönüşüm sistemleri alanında hizmet veren Landirenzo'nun kurulduğu günden bu güne Denizli’nin tek yetkili bayisi Ac Öncel’di. Turkuaz Plaza ile yaptıkları anlaşmanın ardından ikinci bayiliğini açtı.
Ac Öncel Yetkili Bayiliğini üstlenen Murat Naci Öncel İle bir araya gelen Turkuaz Otomotiv Grubu Genel Müdürü Yavuz Selim Yaşar yapılan işbirliği çerçevesinde Denizli ve Denizlililer için daha iyi hizmet vereceklerini belirttiler.
"0"km ve garantisi devam eden araçlarda motor garantili LPG dönüşümü yapan Landirenzo, bu kapsamda Otomat Opel, Yön Otomativ Fiat, Yarımca Toyota ile kurumsal anlaşma yapmıştı.


31 Ağustos tarihli anlaşma ile de Turkuaz Otomativ ile de kurumsal işbirliğine giren Landirenzo diğer anlaşmalardan farklı olarak Turkuaz Plaza’da yerinde hizmet sunacak ve sadece Turkuaz’ın bünyesindeki 4 marka için değil tüm araç sahiplerine ve Denizlili hemşehrilerine servis standart ve kalitesinde hizmet verilecek.


Landirenzo yetkili bayisi Ac Öncel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Naci Öncel açılışa özel fiyat ve kampanyalarla Landirenzo’yı tercih eden Turkuaz Otomotiv ve Genel Müdürü Yavuz Selim Yaşar’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim