Turkuaz Otomotiv ve Denizli Memur-Sen arasında gerçekleştirilen protokol anlaşması ile artık Memur-Sen üyeleri Turkuaz Otomotiv’de daha uygun fiyata araçlarının bakımını yaptırabilecek. 
Turkuaz Plazada gerçekleşen görüşmede Turkuaz Otomotiv Genel Müdürü Yavuz Selim Yaşar ve Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş bir araya geldi. Turkuaz Otomotiv ve Denizli Memur-Sen arasında imzalanan anlaşma ile memurlara işçilik ve yedek parçada indirim yapılacak.


Denizli Turkuaz Otomotiv ve Denizli Memur-Sen arasında gerçekleştirilen anlaşmaya göre, Memur-Sen sendikasına üye memurların yetkili servisi olduğu markalarda araçlarında yaptıracak bakımlarda yedek parçada %10, işçilikte %15 indirim sağlandı. 2002 yılında Hyundai markası ile otomotiv dünyasında yer alan Turkuaz Otomotiv; Honda, Skoda ve Peugeot markalarını da servis yetkili bayisi olarak bünyesinde barındırmakta.
Memur-Sen üyeleri sahip oldukları diğer Renault, Volkswagen, Ford, Opel, Citroen, Fiat, Nissan gibi araçların da Turkuaz Özel Servis’te %40 a varan indirimli bakımları yaptırabilecekler.

Editör: TE Bilişim