Denizli Haber - İlginç olay, Çal’ın Aşağıseyit Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre köprübaşı mevkiinde arkadaşları ile birlikte piknik yapan kahvehane işletmecisi Süleyman Deligöz (49), havanın sıcak olduğunu belirterek Menderes Nehrinden gelen bel hizasındaki suya kıyafetleri ile girdi. Alkollü olduğu iddia edilen Süleyman Deligöz, dereye düştü. Arkadaşlarının durumu fark etmesi ile kurtarılan vatandaşa ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Ardından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Deligöz’ü Çal Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan müdahalenin ardından Deligöz, Denizli’ye sevk edildi.

TEST YAPILDI KORONA ÇIKTI

Boğulma nedeniyle Servergazi Devlet Hastanesine kaldırılan Deligöz’den 2 gün sonra acı haber geldi. Deligöz’ün boğulma nedeniyle korona virüsten dolayı öldüğü öğrenildi. Deligöz’ün hastaneye ilk kaldırıldığında yapılan testinin pozitif çıkmasının ardından tedavi altına alındığı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

7 ARKADAŞI DA KARANTİNADA

Olayın ardından ekipler, Deligöz ile temas eden 7 arkadaşını karantina altına aldı. Deligöz’e ilk müdahale eden sağlık ekipleri ile Çal ve Servergazi Devlet Hastanesinde temas eden sağlık ekiplerinin akıbeti hakkında ise açıklama yapılmadı.

Editör: TE Bilişim