Son zamanlarda çocuk, kadın ve hayvan istismarları hakkında  görüşlerini dile getiren  Nalan Kaynak Pamukkale habere konuştu;

“Üst üste gelenlerden dolayı üzgünüz. Dernekler olarak böyle olayların olmaması için koştururken ve o kadar çabalarken bu kadar acı olayların olması bizi gerçekten çok üzüyor. Bu acı en çok aileleri perişan etti bu acı hepimizin oldu. Dernek olarak birçok insana yetişmeye çalışıyoruz bir çok çocuğun kadının hayvanın canı yanmasın istiyoruz” diye konuştu.

“BU ARTIK TOPLUMSAL BİR ÇÖKÜŞ”

Çocuk istismarının ve kadın tecavüzcülüğün cezasının hadımlık olmadığını söyleyen Kaynak sözlerine şu şekilde devam etti;

  “Bu artık toplumsal bir çöküş. Bu insanlar boş, sebebsiz yaşayan. Hayatta bir amacı olmayan kültürsüz eğitimsiz içinde sevgi kalmamış insanlar. Böyle  insanlar kendi çocuğu olduğu halde  böyle şeyler  yapması akıl alır değil. Özellikle bu çocuk doğa hayvan kadın önemli değil bu herşey için geçerli insanların içinde sevgi olsaydı eğer canımız acımazdı. Biz böyle bir olayı kınıyoruz.

Hadımlık etmekle olacak iş değil böyle geçilmez önüne 3 -5 kişi değil bunları yapan kişiler  birçok annenin birçok insanın canı yandı hadımlıkla yüreklerdeki acı gitmez. Çocuğu kadının hayvanın tecavüzlerin cezası hadımlık olmamalı. Çünkü hadımlıkla  ceza verilme boyutunu geçtik. İş işten geçtikten sonra ceza verseler de  bişey fark etmez bu olaylar buraya kadar gelmişken kimyasal hadımlık yapmaları bir şey ifade etmez olan oldu yürekler yandı aileler perişan ne yapsalar o acıyı dindiremezler .Bunun önüne çocuklarımıza  okullarda ders olarak gösterilmesi gerekiyor çocukların kendilerine savunması büyüklerinde kültürlü eğitimli birer birey olmadıkları sürece biz acı yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim