Denizli Haber - Köyceğiz’de yaşayan S.M.isimli kişinin kardeşinin İstanbul’da covid-19’a bağlı olarak hayatını kaybetmesi nedeniyle İstanbul’a cenazeye gittiği öğrenildi. Cenaze öncesi kimlik tespiti için otopsiye girdiği, cenazenin ardından da yeniden Köyceğiz’de döndüğü öğrenilen S.M.’nin, burada birkaç gün kaldıktan sonra Denizli’nin Çameli ilçesine gittiği, burada birkaç gün kaldıktan sonra yeniden Köyceğiz’e döndüğü belirtiliyor.

Köyceğiz’e döndükten birkaç gün sonra rahatsızlanan S.M.’nin hastaneye gidince yapılan covid-19 (korona) testinin pozitif çıktığı ve karantinaya alındığı, tedavisine başlandığı belirtiliyor.

EVİNE BERBER GELMİŞ, ÇARŞIYA ÇIKMIŞ, DÜKKANLARA GEZMİŞ

S.M.’nin Çameli’den döndükten sonra evine berberin gelip kendisin traş ettiği, ayrıca dışarı çıkıp ilçe merkezinde gezdiği, bazı dükkanlara uğradığı öğrenilirken, S.M.’nin temas ettiği ve görüştüğü 20nin üzerinde kişinin tespit edildiği, bu kişilere covid-19 testi yapıldığı bunları haricinde de başka kişilerle temas edip etmediğinin araştırıldığı öğrenildi. Test yapılan kişiler arasında olan Berber’in test sonucunun negatif olduğu da belirtiliyor.

Editör: TE Bilişim