Denizli Buldan İlçesi’nde yaşayan Sait Yalçın öyle fotoğraflar yakaladı ki fotoğrafları görenler burası neresi dedi.

Denizli'nin Buldan ilçesinde hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sonucu ağaçlar erken çiçek açtı. Denizli yazdan kalma günler yaşıyor. Buldaş A.Ş’de şantiye Şefi olan Sait Yalçın, eline aldığı fotoğraf makinesi ile Buldan TOKİ konutlarının arkasında bulunan tarlalar ve Gölbaşı Mahallesi sırtları olan eski bağlar mevkiinde çektiği fotoğraflarda öyle kareler çıktı ki görenleri hayrete düşürdü. Sosyal medyada paylaştığı Kartpostalı aratmayan bu görüntüler tebrik üzerine tebrik aldı.

Buldan ilçesi’nin güzelliğini fotoğraf karesine alarak anı ölümsüzleştiren Yalçın, sosyal medya hesabından paylaştı. Bu görüntüleri görenler ‘Buldan Gelin Olmuş’, ‘Tebrikler tablo gibi olmuş’, şeklinde yorumlar yapıldı.

Fotoğraf çekmeyi hobi olarak benimseyen Yalçın, Yayla gölünde çektiği kaz ve Yeşilbaş ördeklerini de görüntüledi. Yalçın, “Yayla Gölüne Yeşilbaş ördekleri orada oturan Ahmet Tuncay tarafından 7 çift olarak 7-8 ay önce bırakıldı. Bu güne kadar bir çift kalabildi. Yeşilbaş ördekleri tilkiler mi yedi ayaklı tilkiler mi katletti bilemiyorum. Kazlar ise Cafer Baba restoran işleticisi tarafından göle salındı burada üreyerek çoğaldı. Göle ziyarete gelenler tarafında evde kalan artık ekmeklerle ve simitle besleniyorlar. Tek kaz ise suda banyo yapıyordu. Ağzından akan yağlı bir sıvı ile kendini yağlıyordu sanırım, bu yağ tabakası tüyleri sudan koruyor. Denizli’nin birçok yerinde doğa güzellikleri mevcut, bende Buldan ilçemizdeki doğa güzelliklerini çekiyorum. Umarım bu doğa güzelliklerine sahip yerlerimiz koruma altına alınır ve bu güzelliklerden mahrum olmayız” dedi.

Editör: TE Bilişim