Denizli Haber - Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen ve korona virüs yoğunluk haritasının yer aldığı Hayat Eve Sığar uygulamasının korona virüs yoğunluk haritası güncellendi. 14 Eylül verilerine göre Denizli’de riskli alan sayısı artmaya devam ediyor.

DENİZLİ MERKEZDE SON DURUM

Denizli’de günde binlerce kişinin kullandığı Gazi Bulvarı ve Delikliçınar Meydanı çevresi yeni verilere göre kırmızıya boyandı. Çınar’ın çevresinde bulunan çok sayıda noktada riskli alan sayısı yer alıyor. Bunun dışında Denizli Devlet Hastanesi, İlbadı Mezarlığı çevresi, Akkonak, Karaman, Karşıyaka, Dokuzkavaklar, Bağbaşı ve  Çakmak Mahallelerinde riskli alanlar yer almaya devam ediyor.

4 İLÇE DİKKAT ÇEKİYOR

Merkez dışında Acıpayam, Çivril, Buldan ve Sarayköy ilçelerinde riskli alanların çokluğu dikkat çekiyor. Bu 4 ilçede hasta sayısının çok olduğu öğrenildi. 4 İlçe dışında Çameli, Tavas, Kale, Serinhisar, Honaz, Bozkurt, Çardak, Çal, Bekilli, Babadağ ve Güney ilçeleri ise riskli alanlar yer alıyor.

RİSKSİZ İLÇELER

Bunların dışında ise 2 ilçede riskli alan bulunmuyor. Hayat Eve Sığar uygulaması verilerine göre Beyağaç ve Baklan ilçelerinde hasta bulunmuyor.

Editör: TE Bilişim