Afyon Kamu Hastaneleri Başkanı olan Denizlili Doktor Kadir Gökhan Saçkan’ın şehit aileleri için reçeteye yazdığı yazı sosyal medyayı salladı. Saçkan’ın şehit annesine yazdığı bu reçeteyi okuyan gözyaşlarını tutamadı.

Denizli önceki dönem Devlet Hastanesi Başhekimi olan ve şu anda Afyon Kamu Hastaneleri Başkanı olan Denizlili Doktor Kadir Gökhan Saçkan’ın reçete üzerine şehit annesine yazdığı reçete herkesi ağlattı ve sosyal medyada en çok paylaşılan ve takdir toplayan paylaşım oldu.

Reçete üzerine yazılan bu yazı ile ilgili kendisiyle görüştüğümüz Doktor Saçkan,”Tedavi sürecinden olan bir şehit annesine hastaneye geldiğinde kolaylık olsun, diğer arkadaşlarıma göstersin ve kendisine öncelik sağlansın ve gereken saygı gösterilsin diye yazdığım bir yazıydı. Şehit annelerinin başımızın üzerinde yeri var. Onlar vatan için evlat yetiştirmişler, vatanımız için bir evlat bağışlamışlar. Onlardan Allah razı olsun. Bütün şehit ailelerine çok şey borçluyuz. Benim yaptığım, onların yaptıklarının yanında hiçbir şey değil. Bütün arkadaşlarım, meslektaşlarım da benim gösterdiğim hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum bu benim de vatan borcum. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehir ailelerimize de sabırlar diliyorum. Bizim şehit ailelerine göstereceğimiz saygı bir an olsun onların acılarını hafifletecek, onlara çok büyük moral olacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim