Denizli Haber - Suriye’de önceki günlerde başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’nda rejim güçlerinin saldırısı sonrası Uzman Onbaşı Armağan Akman (23) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Akman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı şehit düştü. Akman’ın şehit haberi Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi’ndeki baba evine asker ve sivillerden oluşan bir heyet tarafından verildi. Acılı haberi alan baba Suat ve anne Gülseren Akman büyük bir acıya büründü.Şehit Akman’ın bekar olduğu ve bir kız kardeşinin olduğu öğrenildi.

Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın aylar önce sosyal medya hesabından askeri üniformalı fotoğrafını paylaşarak yaptığı paylaşım ise görenleri duygulandırdı. Şehit Akman Üniformalı fotoğrafının altına,”Kahramanlar yürür gider ölüme karşı, bir sevgili gibi basar onu bağrına! Bak uzaktan çalınıyor bir zafer marşı, yürüyelim şu doğmakta olan yarına!”sözlerini paylaşmış.

AYAKTA ÖLMEK! DİZÜSTÜ YAŞAMAKTAN DAHA ONURLUDUR

Şehit Akman’ın sosyal medya hesabından attığı son mesajında yazdığı 'Ayakta ölmek! Dizüstü yaşamaktan daha onurludur. Ne mutlu vatan uğruna can verene!' paylaşımı tüyleri diken diken etti.

Editör: TE Bilişim