Denizli Haber - Denizli’de yaşayan Hüseyin Çetinkaya isimli işportacı, geçim sıkıntısı nedeniyle organlarını satışa çıkardı. Çetinkaya, “Ben de sigortalı işim olsun isterim ama iş yok. Artık son çare organlarımı satışa çıkardım” dedi.

BirGün’de yer alan habere göre işportacılık yaptığı için tutuklanıp 28 gün Çanakkale Cezaevi’nde kalan Hüseyin Çetinkaya, yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan sonra iş bulamayan Çetinkaya, ekonomik zorluklar karşısında organlarını satışa çıkardı.

“SON ÇARE ORGANLARIMI SATIŞA ÇIKARDIM”

Geçimini işportacılıktan sağladığını ancak bunu yapınca ceza aldığını söyleyen Çetinkaya, şöyle konuştu: “Evde yaşlı annem, babam ve hasta kardeşim var. Beni koronavirüs nedeniyle tahliye ettiler ama geçimimi sağlayacak işim yok. Aileme bakmakla yükümlüyüm. Sigortalı bir iş bulamıyorum. Geçimimi işportacılıktan sağlıyorum. Fakat işportacılık yaptığım için de ceza alıyorum. Bizleri cezaevinden tahliye ediyorlar ama destek olmuyorlar. Ben de sigortalı işim olsun isterim ama iş yok. Artık son çare organlarımı satışa çıkardım.”

Editör: TE Bilişim