Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde yaşanan olayda Zühal Mesude Özdek 41 yaşında hayatını kaybetti. Fakat ölümün arkasında şüphe kaldı.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi, Kervansaray Mahallesi, 3008 Sokak üzerinde yaşanan olay sonrası bir kişi hayatını kaybetti. İddiaya göre, bir süre önce eşinden ayrılan 41 yaşındaki Zühal Mesude Özdek isimli kadın, 22 Ağustos akşamı Kervansaray Mahallesi, 3008 Sokak üzerindeki apartman dairesinde erkek arkadaşı olduğu iddia edilen şahıs ile birlikte otururken aniden fenalaştı. Erkek arkadaşı olduğu iddia edilen şahıs Zühal Mesude Özdek’i alarak hastaneye götürdü. Acil Serviste zehirlendiği fark edilen kadın hemen yoğun bakıma alındı. Aradan geçen 7 günün sonunda 11 yaşında kız çocuğu annesi olan 41 yaşındaki Zühal Mesude Özdek doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS EVE GELDİ ARAMA YAPTI…

Hastane de meydana gelen ve ölümle sonuçlanan olay sonrası Polis, zaman kaybetmeden gece yarısı kadının ikamet ettiği eve geldi. Evin kapısı açıldı ve pet şişelerde bulunan alkol olduğu iddia edilen ve ağır koku yayan sıvılara tek tek el koydu. Bu arada hayatını kaybeden Özdek’in erkek arkadaşı olduğu iddia edilen şahıs, Polis tarafından bulunarak ifadesi alınmak üzere önce kadının evine daha sonrada Polis Merkezine götürüldü. Evde yapılan aramalar sonucunda bulunan bazı metaryaller incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Hayatını kaybeden Zühal Mesude Özdek’in otopsi sonrası ölüm sebebinin de netlik kazanacağı bildirildi. Yaşanan üzücü olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Kaynak mericulukus.tv

Editör: TE Bilişim