Karacan Eğitim Kurumları, Memur-Sen ile yaptığı mutabakat ile Memur-Sen üyelerine eğitim öğretim hizmetlerini %20 indirimli sunacak.

Karacan Üniversite Hazırlık Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sert, Kurucu-Müdürleri Sinan Emiralp Öztürk ve Mustafa Akdere'nin Memur-Sen Denizli İl Başkanı Feyzullah Öselmiş ile geçtiğimiz hafta içerisinde yaptıkları görüşmeden sendika ve bağlı tüm sendika üyelerine indirim müjdesi çıktı.

Karacan Üniversite Hazırlık Kursu, Denizli'deki Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen'e bağlı üyelerin çocuklarına %20 indirimli  eğitim öğretim hizmeti verecek.

Karacan Üniversite Hazırlık Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sert: '' Memur-Sen Denizli İl Başkanı Sayın Feyzullah Öselmiş Bey ile geçtiğimiz hafta içerisinde bir toplantı yaptık. Eğitim öğretimde gelinen son durum, Karacan Eğitim Kurumlarının Denizli'ye kazandıracağı değerler gibi konular  üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Ayrıca imzaladığımız protokol ile Memur-Sen / Eğitim Bir-Sen üyelerinin çocuklarına %20 indirimli eğitim öğretim hizmeti vereceğimiz konusunu da imza altına aldık. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dileriz." dedi.

Editör: TE Bilişim