Denizli’de kedi bu kez adres şaşırdı. Trafo yerine Milletvekili’nin arabasının içine girdi. Çıkarmak ise tam 3.5 saat sürdü.

Edinilen bilgilere göre Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yatmakta olan bir hastayı ziyarete giden Denizli Ak Parti Milletvekili Ahmet Yıldız’ın arabasının içine kedi girdi. Önce kendi imkanlarıyla kediyi çıkarmaya çalışan Vekil Yıldız kediyi aracın içinde çıkaramayınca bu kez hastane personeli yardımına koştu. Hastane personeli ile birlikte uzun uğraşlar sonucunda kediyi araçtan çıkaramayan Denizli Ak Parti Milletvekili Ahmet Yıldız, u kez itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de kedi yavrusunu çıkaramayınca araç hastaneye önünde bırakıldı. Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, kedi yavrusunu çıkarmak için 3.5 saat uğraşmalarına çıkaramadıklarını belirterek, “Hastane önünde arabamızın altına saklanmış olan kedi yavrusunu kurtarma operasyonu 3.5 saat sürdü. Biz, doktorlar, hastabakıcılar, güvenlik, itfaiye nafile. Başaramadık. Yarın umudumuz tamirciler” dedi.

SİYASETTE KEDİNİN YERİ ÇOK FARKLI

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde trafoya kedi girmesi sonucu, Türkiye genelinde elektrikler kesilmişti. Elektrik kesintisiyle ilgili dönemin Enerji Bakanı Taner Yıldız, yaptığı açıklamada trafo kedi girmesi nedeniyle Türkiye genelinde elektrikler kesildiğini belirtmiş Espri yapmıyorum trafoya kedi girdi. Bu ilk kez yaşanmadı” açıklamasında bulunmuştu. Günümüzde siyasetle ilgili ilginç bir olay yaşandığında dahi, “Kedidir o kedi” esprileri yapılıyor.

Editör: TE Bilişim