Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Denizli Devlet Hastanesi Kreşi tarafından hazırlanan yılsonu müsameresinde çocuklar, ailelerine unutamayacakları bir gösteri düzenledi.

Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen gösteriye İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, idareciler, hastane çalışanları ve çok sayıda veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 3- 6 yaş arasında yer alan 34 çocuk hazırladıkları şarkıları, şiirleri ve dans gösterilerini sergiledi. Büyük bir coşku içinde izlenen gösteriler izleyicilerden büyük alkış aldı. Aileler de bol bol fotoğraf ve video çekerek çocuklarının bu anlarını ölümsüzleştirdiler.

Denizli Devlet Hastanesi Kreşi öğretmenleri Elif Demirel, Gamze Gaye Türlübey, Seçil Çam, Yelda Yücel, Ayşe Nurdoğan, İsmail Herken , Aysel Bahat etkinlikte çocukların bir yıl boyunca yapmış olduğu çalışmaları ailelerine sergilediklerini dile getirerek çocukların özgüvenlerini arttırmak için bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu, çocukların toplu bir şekilde bir işi başardıklarını ve bunu ailelerine göstermenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, ailelerin düzenlenen etkinliğe gösterdikleri yoğun ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve şunları söyledi: “Hastanemiz kreşinde öğrenim gören 34 çocuğumuz bir yıl boyunca öğrendikleri, hazırlandıkları, bu güzel çalışmaları bizlere bugün sergileyecekler. Her yıl olduğu gibi bu yıl da biz idareciler, çocuklarımız ve velilerimiz büyük heyecan içerisindeyiz. Çocuklarımız öğretmenleri ile birlikte bizlere sunmak için çok güzel gösteriler hazırlamışlar. Ben şimdiden hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

 

“KREŞ EĞİTİMİ, ÇOCUKLARIN SANATSAL YÖNLERİNİ DE DESTEKLEMEKTEDİR”

Çocukların gelecekte faydalı bireyler olabilmelerinde küçük yaştan itibaren aldıkları eğitimin önemli olduğunu dile getiren Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ise, kreş eğitiminin büyük önem taşıdığını söyledi. Öztürk: “Bugün yine hep birlikte tatlı bir heyecan içindeyiz. Bizler sağlık çalışanları olarak yoğun çalışma ortamı içinde çocuklarımıza zaman zaman yeteri kadar vakit ayıramamaktayız. Böyle bir tempoda, bir anne ve baba olarak çocuklarımızı okul öncesi dönemde gönül rahatlığı ile güvendiğimiz bir yere teslim edebilmek gerçekten çok önemli. Bu anlamda Denizli Devlet Hastanemize bağlı kreşimizde öğretmenlerimiz ve personelimiz çocuklarımızın gelişimi için temel eğitimlerinin yanı sıra bilim ve sanat yönlerini de destekleyerek çocuklarımızın hayata hazırlanmasında emek sarfetmektedirler.  Ben buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu yıl kreşimizde 34 çocuk mevcuttu, bu yıl 10 yavrumuzu mezun ediyoruz. Çocuklarımızla gurur duyuyor ve hem onlar hem sizler adına çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Yaşamlarının ilerleyen bölümlerinde bu yavrularımıza üstün başarılar, sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum” diye konuştu.

İl sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı da; “Çocuklarımız bugün çok güzel hazırlanmışlar. Onları bu gösteriler için hazırlayan öğretmenlerini ve kreşe her türlü desteği sağlayan Genel Sekreterliğimizi yaptıkları hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Çok güzel bir program hazırlamışsınız. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim