Türkiye’nin en iyi rock grupları arasında yer alan Yüksek Sadakat, şarkılarını otizmli çocuklar için söyleyecek. Denizli Otizm Derneği yararına, 14 Haziran’da Route’da yapılacak konserden elde edilen gelir, derneğin bu yaz düzenleyeceği Birlikte Yaz Kulübü’nde kullanılacak.

Denizli Route'da sezonun son konserinde Yüksek Sadakat sahne alacak. Türkiye'nin en iyi rock grupları arasında yer alan Yüksek Sadakat, şarkılarını bu kez otizmli çocuklar için söyleyecek. Otizmli çocuklar için Türkiye'nin ilk tersine kaynaştırma yaz okulunu düzenleyen Denizli Otizm Derneği’nin bu yıl da geleneği bozmadığını ifade eden dernek başkanı Dudu Karaman Dinç şunları söyledi: ‘’Otizmli çocukların yaz aylarında gidebilecekleri hiçbir yer olmağı fikrinden hareket eden derneğimiz bu yıl da çocukları ve ailelerini yalnız bırakmayacak.

Birlikte Yaz Kulübü, 1 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında özel eğitim uzmanı koordinatörümüz Burcu Bilik danışmanlığında gerçekleştirilecek. Altı hafta devam edecek yaz kulübünde otizmli çocuklar tipik gelişim gösteren akranlarıyla birlikte eğitim alacak. Farklı gelişim gösteren çocukların birlikte eğlenerek öğreneceği yaz kulübünde, otizmli çocukların ailelerine de danışmanlık desteği verilecek. Yüksek Sadakat hayranlarını ve otizm dostlarını konserimize bekleriz.‘’

Editör: TE Bilişim