24 Ağustos’ta Diyarbakır’da teröristlerin saldırısında şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in nişanlısı Ayşe Bilgiç’in paylaşımları yürek burktu.

Korucuklu Uzman Çavuş Özkan Bilgiç evlilik hayalleri kurarken 24 Ağustos’ta teröristlerin görev yaptığı Abalı ile Tapantepe Bölgeleri arasında oluşturulan üs bölgesine roketatar ve uzun namlulu silahlarla yaptığı saldırıda şehit düştü. Aynı bölgede Şubat ayında çıkan çatışmada yaralanan Bilgiç’in acı haberi Pamukkale’nin Korucuk Mahallesi’ndeki baba ocağına tez ulaştı. 2 çocuklu bir ailenin küçük çocuğu olan kahraman asker arkasında gözü yaşlı bir anne baba ve kardeşinin yanında evlilik hayali kurduğu bir de nişanlısını bıraktı.

 

1 EKİM’DE DÜĞÜNLERİ YAPILACAKTI

Birbirlerine Ayşe’nin Özkan’ı, Özkan’ın Ayşe’si diye seslenen çiftin 1 Ekim’de düğünleri yapılacaktı. Düğün günü geldi ama Özkan’ın Ayşe’si Özkan’sız kaldı. Özkan’ı olmadan duramayan Ayşe Bilgiç, düğün gününde sevdiğine kahramanına bir not bıraktı. Sosyal paylaşım sitesindeki hesabında bu notunu paylaşan Ayşe Bilgiç, daha önce nikahlandığı eşine şu sözlerle seslendi: “Canımın içi, içimde ömrüm boyunca yaşayacağım sevdam, sonsuzum, her şeyim. Beklediğimiz gün geldi. Aylarca gün saydık 36 gün kala bırakıp gittin beni. Bu günümüze ömrün yetmedi sevdiğim… Hayallerimiz tek tek silindi. Yarım kaldı, mahşere kaldı. Ben seni çok bekledim ya sevdam, artık sen beni bekle cennetinde… Beni yakıp yıksan da acı haberinle şehit eşi yazdılar ya yakama o zaman en büyük gururum oldun bitanem. Ağlamama çok kızardın çaresiz misin diye. Evet, belki de çaresiz, sensiz kaldım. Bu yangın benimle ömrüm boyunca yaşasa da asla ağlamayacağım artık. Başımı hep dik tutucam. Ben asker eşi, şehit eşiyim. Ben vatanı için Ayşe’sinle hayallerini de bırakıp giden Özkan’ımın eşiyim.”

Editör: TE Bilişim