Denizli Otizm Derneği yararına Route’da sahneye çıkan Zeynep Onat, billur sesi ve harika performansıyla dinleyicileri büyüledi. Denizli’deki Rotary Kulüpleri tarafından organize edilen, Denizli Cerrahi Hastanesi ve Süper Slow Zone katkılarıyla gerçekleştirilen geceden elde edilen gelirin tamamı Denizli Otizm Derneği’ne (DOD) bağışlandı.

Çocuk ve aile odaklı etkinlikler gerçekleştiren Denizli Otizm Derneği, 2014 yılından beri faaliyet gösteriyor. Otizm Dernekleri Federasyonu ODFED ve Türkiye Otizm Meclisi üyesi olan DOD, Denizli’nin yanı sıra bütün Türkiye’de otizmli bireylerin hak ettikleri yaşam koşullarına ulaşması için çalışıyor.

Bundan üç yıl once okul öncesinde Türkiye’nin ilk tersine kaynaştırma yaz okulunu düzenleyen DOD, bu yıl da bir yaz okulu gerçekleştirecek. Konserden elde edilen gelir Farklılık Zenginliktir adıyla 2 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak yaz okulunda kullanılacak. Yaz okulunda otizmli çocuklar akranlarıyla bir arada eğitim almanın ve birlikte eğlenmenin keyfini yaşayacaklar.

Editör: TE Bilişim