Yanlış değil olmaz diye bir şey yok.  Amerika’lı bir Mermer üretim firması kullandığı makinalarda sorun yaşayınca çareyi Barza Makina’da buldu.

Barza Makina’nın ürettiği hassas ve gönyeli fayans ebatlama makinaları konusundaki ünü okyanusları aştı, ABD’ye kadar ulaştı. ABD’li bir şirket elindeki ebatlama makinalarını genel bakımları için Barza’dan yardım istedi.

Barza, ebatlama makinaları rektefe yapabilecekleri yanıtını verince ABD’li şirket, yüzlerce ağırlığındaki makinalarını deniz yoluyla Türkiye’ye gönderdi. Denizli’de makine sektörü hızla büyüyor. İzmir 24. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılan makine firmaları da özellikle yaptıkları ürünle yalnız Türkiye’de değil dünyada söz sahibi olduklarını kanıtladı. Adını Barza Ovası’ndan alan Barza Makina, İzmir Marble 2018’de Denizli bayrağını kente yakışır şekilde dalgalandıran firmalarımızdan. Keza ürettiği makinalar, mermer sektörü için önemli çözümler sunuyor.

Fuara fayans ebatlama, kalibre ve silim makinalarıyla katılan Barza Makina, 3 yıl önce ürettiği ve sürekli olarak geliştirdiği fayans ebatlama makinasıyla artık fenomenler arasında. Hassasiyeti çok yüksek olduğu için sıklıkla tercih edilen ve rakiplerini bu özelliğiyle geride bırakan Barza’nın gönyeli fayans ebatlama makinasının ünü, okyanusları aştı. Yurt içi satışı dikkat çeken rakamlara ulaşan fayans ebatlama makinası, Ortadoğu pazarında da rağbet görüyor.

Editör: TE Bilişim