Finike, Korkuteli ve Elmalı’da 3 ocağı bulunan Kaynak Mermer, sektörün dev fuarlarını kaçırmıyor. Fayans üretiminde Türkiye’nin en iddialı firmaları arasında yer alan Kaynak Mermer, 15 yıllık tecrübesiyle sektörün öncü isimlerinden biri.

İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nın müdavim katılımcılarından biri de Kaynak Mermer. Denizli’nin eğitim aşığı işadamı Mustafa Kaynak’ın doğal taş sektöründeki firması Kaynak Mermer, Türkiye’nin en iddialı fayans üreticileri arasında ilk 5’te.

Finike, Korkuteli ve Elmalı’da 3 ocağı bulunan firma uluslararası fuarları es geçmiyor. Sektörün tüm önemli organizasyonlarında yer alan Kaynak Mermer, 24. İzmir Doğaltaş ve Teknoloji Fuarı’nda da yerini aldı. 

İddialı olduğu fayans çeşitleriyle fuara katılan Kaynak Mermer, özellikle Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupalı alıcılarla bir araya geldi. 15 yıllık tecrübesiyle uluslararası büyük alıcıların da güvenilir firmalar listesinde yer alan Kaynak Mermer, ağırlıklı olarak ABD, İngiltere ve Kanada’da büyük mağazalar ve gruplara ürün satıyor.

Editör: TE Bilişim