Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Denizli Masa Tenisi İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen 3. Geleneksel OSB Masa Tenisi Turnuvasına 21 firmadan 36 takım katıldı. Kura çekimine Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Musa Güner, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Bahri Kaya, firma temsilcileri ve sporcuları ile gerçekleştirildi.

Kura çekimine katılan 36 takım 6 grup halinde mücadele edeceklerdir. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar final grubunu oluşturacaktır. Gruplarını üçüncü ve dördüncü olarak bitiren takımlar ise conclusionda mücadele edeceklerdir.

Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Bölge Müdürlüğü olarak spora büyük önem verdiklerini belirterek, “Çalışanlarımızın farklı bir şekilde zaman geçirmeleri için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Üç sene önce başlattığımız Masa Tenisi Turnuvası’na bu sene de katılım oldukça yüksek. Masa tenisi turnuvasını futbol turnuvalarımızda yaptığımız gibi lig haline getirmeyi planlıyoruz. Organize Sanayi Bölgemizde toplam 25.000 çalışanımız var. Çalışanlarımızın iş yoğunluğu ve stresli iş yükünü hafifletmek amacıyla çeşitli sportif faaliyetler düzenlememiz gerekiyor. Yaptığımız bu sportif faaliyetler neticesinde iş performansı ve verimliliğin artmasıyla birlikte iş kazalarındaki azalmayı da hedefliyoruz. Bu müsabakalar neticesinde firma çalışanları hem kendi içlerinde hem de takım çalışmasıyla birlikte iletişimleri artmakta hem de fabrika çalışanlarıyla tanışma ve iletişime geçmektedirler. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Turnuva 08 Nisan – 30 Nisan 2019 tarihleri arasında devam edecektir. 30 Nisan 2019 Salı günü final maçları ve ödül töreni gerçekleştirilecektir.

Editör: TE Bilişim