Japonya Ekonomi ve Sanayi Bakanlığı’na bağlı Dış Ticaret Teşkilatı Jetro’nun, Türkiye, Araştırma Direktörü Toshihiro Nakajima, Bölge Müdürü Ahmet Taş’ı ziyaret etti.

Japon iş adamları ve firmaları adına bölgeyi tanımak amacıyla Denizli’yi ziyaret eden Jetro Araştırma Direktörü Toshihiro Nakajima, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Denizli Sanayi Odası Genel Sekreteri Zeren Gerelioğlu, Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ. Okan Konyalıoğlu, Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Yeşilpınar, Denizli Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Muhteşem Sanlı’nında eşlik ettiği ziyarette Bölge Müdürü Ahmet Taş ile görüşen Nakajima, amaçlarının Denizli’yi bütün yönleriyle tanıyıp, potansiyeli hakkında bilgi edinmek ve bu bilgileri Japon firmalarla paylaşmak olduğunu söyledi. Nakajima, Türk firmalarla işbirliklerini geliştirmenin çabası içerisinde olduklarının altını çizdi. Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki potansiyel sektörler ve yatırım alanlarıyla ilgili Bölge Müdürü Ahmet Taş’dan bilgi alan Toshihiro Nakajima, Japon firmaların Denizli’deki firmalara ulaşma ve yatırım düşüncesinde olduklarını ve Denizli’deki ziyaretlerinde çok şey öğrendiğini ve geleceğe yönelik umutlu olduklarını sözlerine ekledi.

İki ülke arasındaki ticaretin daha üst seviyelere ulaşmasından ve özellikle de Japon firmalarla işbirliğine girmesinden mutlu olacağını belirten Bölge Müdürü Ahmet Taş, bu işbirliğine zemin hazırlamak için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu kaydetti.

 

Editör: TE Bilişim