Denizli Haber - Alanında uzman eğitmen kadrosu ve teknolojik alt yapısıyla hem teorik hem de uygulamalı eğitimler düzenleyecek olan DOSTEM, özellikle Denizli sanayisinin ihtiyaç duyduğu yetişmiş insan kaynağını en kısa süre içerisinde temin etmeyi hedeflemekte. Makine Teknolojilerinden Tekstil Teknolojilerine, Elektrik Elektronik Teknolojileri ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanı eğitimlerine kadar birbirinden farklı birçok alanda kurslar düzenleyecek olan DOSTEM, kurs başvurularını toplamaya başladı.

Bilgisayar Destekli 2 Boyutlu Çizim (AutoCad) Eğitimi ile eğitimlerine başlayan DOSTEM, kurs planlamalarını Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde faaliyet gösteren firmaların personellerine mesleki gelişim, meslek edindirme eğitimleri, uzmanlık eğitimleri ve modüler eğitimler sunarak mesleki eğitimlerine devam edecek.

Toplam 4200 m² eğitim kompleksi, 8 derslik, 2 bilgisayar laboratuvarı ile eğitimlere başlayan DOSTEM mesleki eğitim merkezi mevcut kursların haricinde talebe göre yeni kurslar da açabilecek. DOSTEM firmaların talepleri doğrultusunda kurumsal ve kişisel gelişim eğitimleri ve işletmelere özel kurs programları da planlamaktadır.

Editör: TE Bilişim